Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ


Έναν ξεχωριστό, όμορφο τρόπο επέλεξαν τα μέλη του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ» για να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάγκη να μπει «Πράσινο Παντού».

Σήμερα, Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής κίνησης στην οδό Ερμού, διένειμαν στους διερχόμενους γλαστράκια με λουλούδια, μαζί με το έντυπο της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για την ανάγκη περιβαλλοντικής και αισθητικής αναβάθμισης του νέου Δήμου Σερρών, μέσω του πρασίνου και των δενδροφυτεύσεων.

Με τον ευρηματικό αυτό τρόπο, απηύθυναν προς τους Σερραίους πολίτες το κάλεσμα για την αποψινή, ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Στέφανου Φωτιάδη στην πλατεία Κρονίου, στις 8 το βράδυ.

Με την κεντρική ομιλία, ολοκληρώνεται η προεκλογική δραστηριότητα της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που περιλάμβανε:

- πλήρη ενημέρωση όλων των δημοτών του νέου Δήμου για το πρόγραμμα,
- επισκέψεις σε κάθε σημείο του Νέου Δήμου Σερρών,
- συνεργασία και συνεχή ανταλλαγή απόψεων με τους κοινωνικούς, παραγωγικούς και διοικητικούς φορείς για τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες,
- εκδηλώσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
Σε δήλωσή του, ο κ. Φωτιάδης επισήμανε την ανάγκη να φέρουμε το πράσινο παντού:
«Ναι μπορούμε να φέρουμε το πράσινο παντού, στους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Εκτός από τον Δήμο που θα φροντίσει τα πάρκα, τις πλατείες, τα πεζοδρόμια και τους δημόσιους χώρους, ας φροντίσουμε να κάνουμε όλοι το ίδιο, στα σπίτια μας, στα παράθυρα, στα μπαλκόνια, στις αυλές και στις ταράτσες. Ας δράσουμε τώρα όλοι μαζί.

Αρκετό γκρίζο, κακογουστιά και τσιμέντο βάλαμε στη ζωή μας.

Είναι η στιγμή που όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι, έστω λίγο. Αρκεί να πιστέψουμε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, να αποκτήσουν χρώμα, να ανθίσουν».