Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

πρόβλημα (;) στην παρουσίαση του νέου iphone G



Στην ανάρτηση στις 3 Ιουνίου με θέμα Στην εποχή του iΡad δεν υπάρχει χώρος για υπολογιστές και λάπτοπ διαβάσαμε την κατηγορηματική δήλωση του Στιβ Τζοµπς πως το µέλλον ανήκει στις «ταµπλέτες».

Λίγες μέρες μετά, στην παρουσίαση που έγινε στα πλαίσια του WWDC (Apple Worldwide Developers Conference 2010) που πραγματοποιήθηκε στο San Francisco του νέου iphone G, ο ιδρυτής της εταιρεία Στίβ Τζόμπς, θα δοκίμαζε το νέο προϊόν της Apple.

Καθώς το παρουσίαζε και ενώ ήταν έτοιμος μέσω του προγράμματος πλοήγησης safari να ανοίξει μια ιστοσελίδα στο Internet, συνέβη το μοιραίο, δεν άνοιγε η σελίδα λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου και έτσι η επίδειξη που είχε ετοιμάσει ο Τζόμπς ήταν αδύνατο να παρουσιαστεί.

Ο Στιβ, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του και κάνοντας χιούμορ (δείτε το σχετικό βίντεο), ζήτησε από τους παρευρισκομένους να κλείσουν τα Wi-Fi, ώστε η επίδειξη να συνεχιστεί, αλλά σίγουρα κάποιος θα την πληρώσει για το πρόβλημα.
βλ. στο Hellenic Business

...συζητώντας για το θέμα άλλοι επιβεβαίωσαν ότι καλή η τεχνολογία αλλά πρέπει "να συνηγορήσει και το σύμπαν" για να πάνε όλα καλά και άλλοι περισσότερο σκεπτικιστές (οι εποχές μας έχουν κάνει πονηρούς!) πως η δυσφήμιση είναι ενδεχομένως μια πιο αποτελεσματική διαφήμιση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: