Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο Martin Dougiamas του Moodle στην e-Learning Expo 2010


O εμπνευστής και δημιουργός του Moodle, Dr. Martin Dougiamas, θα είναι στην 2η έκθεση για την ηλεκτρονική μάθηση, e-Learning Expo, στις 2 & 3 Οκτωβρίου 2010.
Ο Dr. Martin Dougiamas θα είναι κεντρικός ομιλητής στη διεθνή ημερίδα “E-learning for a better quality of life and social well being” που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα της έκθεσης, στις 2 Οκτωβρίου.
Επίσης, με την ευγενική χορηγία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και τη συνδρομή του Πανεπιστημίου Πειραιά και της εταιρείας ITisART, ο Dr. Martin Dougiamas θα είναι ομιλητής και στην εκδήλωση Ημέρα του Moodle (Moodle Day) που θα διοργανωθεί τη 2η ημέρα της έκθεσης e-Learning Expo στις 3 Οκτωβρίου 2010.
O Martin θα παρουσιάσει τη νέα έκδοση του Moodle που παρέχει στους σχεδιαστές ηλεκτρονικών μαθημάτων και στους εκπαιδευτικούς νέους εύχρηστους μηχανισμούς για να αναπτύξουν δυναμικά μαθησιακά περιβάλλοντα με δυνατότητες ανοιχτής διαμόρφωσης και επέκτασης σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες τους.

Την Ημέρα του Moodle θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά στο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας Εκπαιδευτικό Κέντρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στη Γλυφάδα, παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς από πολλά ιδρύματα, στελέχη εταιρειών που προσφέρουν λύσεις στο Moodle καθώς και τον Dr. Martin Dougiamas, για να ανταλλάξετε ιδέες, να μοιραστείτε εμπειρίες και επιτυχημένες εκπαιδευτικές πρακτικές.
Κρατήστε την ημερομηνία στην ατζέντα σας, 2 & 3 Οκτωβρίου 2010 και ετοιμαστείτε για μια διαφορετική εμπειρία στην e-Learning Expo!
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία Interactive Technologies for Art & Education (ITisART.Ltd, www.itisart.com.gr ).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις, χορηγίες και κρατήσεις χώρων, επικοινωνήστε με τον Κο. Πέτρο Γεωργιακάκη στο elearningexpo@elearningexpo.gr ή καλέστε στο 210 4223330 / 210 4223330 ή επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο της έκθεσης: www.elearningexpo.gr

Για την προσωπική ιστοσελίδα του Dougiamas και λίγα βιογραφικά στη wikipedia